Sejambak Bunga Mawar di Hari Lahir Isteriku Tercinta  

2 Dozen Red Roses 'Virginia'

Vanilla Chocolate Cake

Hari ini merupakan Hari Lahir Isteriku yang ke 31. Tiada apa yg aku berikan kpd isteriku, kecuali sejambak bunga ros 24 kuntum Virginia dan coklat Ferrero Rocher yg aku order dari www.blooming.com.my dan dihantar ke sekolahnya sebagai kejutan.

Selamat hari lahir buat isteriku terchenta, semoga dimurahkan rezeki serta dipanjangkan umur. Semoga keluarga bahagia yg kita miliki kekal berpanjangan dunia dan akhirat. Amiin. Cuma abang teringin nak baby lagi, boleh sayang?? hehe

Subscribe Latest Update via Email!!
AddThis Social Bookmark Button

8 comments

  • KNizam  
    7:31 AM

    wahhhh cantik la header tuh. sungguh comel semuanya :)

  • iEn  
    8:34 AM

    slmt hari jadi :)

  • izali  
    2:47 PM

    knizam & ien, terima kasih...

  • Ted  
    8:00 AM

    bagusnya, sometimes saya mahu suami boleh ingat besday saya, tarikh kahwin n bla bla bla..tapi tu suami yang hargai bini dia la, ada yang hampeh dan pandang remeh pada mende2 kecik gitu walhal gurl mmg suka mende2 bodek macam tu.hehhe


    aniway, semoga panjang umur ye isteri bro.hehe. N sila tambah anak lagi.ahaks

  • izali  
    3:19 PM

    ted,

    mekasih, saya mmg tiap thn bg bunga kat wife ms birthday...so, kejutan tu bukanlah kejutan sebenarnya. cuma kat sekolah dia la kecoh skit dgn cikgu2 yg mulut becok...hahaha

  • titian blog serumpun  
    3:39 AM

    Selamat hari jadi...kekal bahgia sepanjang hayat..di kurnia anak-anak sholeh..aminn....

  • Emila Yusof  
    12:26 AM

    Selamat Hari Lahir buat isteri anda yang tercinta!

  • izali  
    2:52 AM

    kak emila,

    terima kasih, semoga akak juga bahagia bersama keluarga...

Post a Comment

Kerja Kosong Terkini...