Homemade Chicken Chop  


Zaman-zaman gawat & krisis ni kena la kontrol bajet skit kalo nak makan luar. So kalo nak makan western food kena la wat sendirik. Tatau resepi wife aku amik mana, tapi tak kisah la janji sedap. 2 pinggan gak abes. Tapi kat kedai, ciken chop ada timun ke?? hehe

Subscribe Latest Update via Email!!
AddThis Social Bookmark Button

4 comments

  • Ted  
    8:56 AM

    ada, ted selalu beli dekat kedai ngan rumah ada je timun..n yg paling best chic chop nye RM 7 sahaja, sedap plak tu..

  • izali  
    9:32 AM

    ted, hehe gi mama chop papa grill takde plak...hehe

  • Lea Dzahir  
    11:11 AM

    hik.. salam singgah.. chicken chop ada timun.. ada.. kat egg house jusco.. :P skang org kedekut sbb tu semua bahan makin kurang.. tp harga makin naik.. sabar je la ek..

  • izali  
    11:43 AM

    lea,

    sbb makin mahak la war sendiri jek....hehe

Post a Comment

Kerja Kosong Terkini...