My Trip to Port Diskson + MsjBox Family Day  

sesi bergambor ramai2...baru amik tpt duduk

Tidak dapat dipastikan sama ada ini adalah ayam atau arang batu...hehe

Sementara aku mengupdek trip aku ke yang julung kali ke Port Dickson + MsjBox Family Day @ PD, korang makan la ni dulu yek.


Subscribe Latest Update via Email!!
AddThis Social Bookmark Button

10 comments

  • shadowX_19  
    1:54 PM

    ahha.. dua2 pun boleh :D.. time senja tu aku makan ade gak ayam yg tak bape nak masak. ades. sib baik tak sakit perut

  • izali  
    2:14 PM

    shadowX,

    tu la ko, nape tak bakor sekali? hehe kang dah kena arang batu mentah... haha

  • mama ranggie  
    4:16 PM

    nice to meet u...

    ur wife cute...

    ayam sedap tau!

  • shadowX_19  
    5:36 PM

    uhu... niat mmg nak tolong bro tapi oleh kesengalan 2 ekor member aku tu yg menghalang aku tuk menolong.. ades.. nyesal bawak 2 kawn aku tu.. tau aku dtg ngan aman bedua je

  • izali  
    6:31 PM

    mama,

    sori, dah nak balik baru pasan tu mama...ingat awek mana, sbb tu segan nak tegur...hehe

    shadowX,

    takper, kali ni dimaafkan. tp kalo next time buat lagi ko makan pakai niat gak la....muehahaha

  • ILA  
    9:05 AM

    Salam Dato'!!
    apa khabar dato' dan keluarga:p??
    pasai kau punya msjbox mghilang yeakk?? tak jadi ler aku nak mjerit .hehe;)
    amboiiii...syonoknya korang kat pd yeakk..sampai kipas drumstik jadi hangus:p

  • shai  
    1:10 PM

    salam dari shai.
    itu 3 peha for me.. ha3.. kat luar nampak rentung tapi dlm x masak pun.
    apa pun thanks sebab datang.terima kasih sebab sponser kipas yg memberi "udara" pada tidurku malam itu. :p dah kasi kipas yg lebih tue kat umie.. insya-allah akan kasi kat kiki, cd, faizzah & sesiapa shj yg joint our meeting 2/3.ada free? turun kl ada meeting event msjbox.

  • norza  
    12:49 AM

    Izali, sila ke blog akak, ada AWARD especially for u...

  • AKO  
    1:13 PM

    weii kasi copy coding msjbox balik arrr

  • shay  
    4:52 PM

    wah gambar picnic ari tuh... bestnya... bro singgah blog kita yerk... ada benda nak kasi nih...

Post a Comment

Kerja Kosong Terkini...