Sotong Celup Tepung paling sedap di dunia..  

Tengok je la yer....yummy

Para ikan beratur menunggu pelanggan..hehe

Ni ha gerai tu....cari Gerai Jerong @ D'Rhu Bayu Seafood

Sesiapa yang pernah pergi ke Kuala Terengganu dari Kuala Lumpur mesti melalui Pantai Kelulut, Marang. Jika korang perasan, terdapat deretan gerai makanan laut yang agak popular dengan makanan laut segar termasuklah 'sotong celup tepung'. Setakat pengalaman aku men'kedarah' makanan spesies laut ni, ini lah yang ter'best' dan terhangat di pasaran. Aku tidak pernah lupa untuk singgah setiap kali aku balik ke Terengganu.

Bukan sahaja menu makanan yang segar, harga yang berpatutan, tapi permandangan yang indah Pantai Kelulut dan Pulau Kapas yang boleh dilihat dari sini amat menggamit kalbuku. Chewwah...

Layan video permandangan Pulau Kapas...


Permandangan Pulau Kapas dari Pantai Kelulut Marang

Subscribe Latest Update via Email!!
AddThis Social Bookmark Button

2 comments

Post a Comment

Kerja Kosong Terkini...