Rakan MSJBOX : Fysal  

Rancak bincang masalah negara + 3 gelas air buah.

Ni kat rumah Fysal. Terima kasih bagi tumpang solat.

Baru2 ni, (err dah lama dah, cuti Maal Hijrah ari tuh), aku se famili ke Selama, Perak. Tujuan asal kami ke sana adalah untuk 'merisik' (hah!! merisik?? jeng jeng jeng...). Ye la merisik, tp bukan merisik orang tapi....biarlah rahsia.

So dah alang2 aku sampai ke sana, maka berjumpa lah dengan Fysal a.k.a Papa Ika. Ini pun kebetulan sbb dia balik jumpa anak isteri dia. Elok2 keje kat pusat peranginan Langkawi gi pindah ke pusat pengumpulan sawit...haha. Jgn marah Fysal. Cuma terkilan sbb tak sempat nak jumpa baby Ika.

Btw, aku doakan korang dapat pindah dan keje sekali, ye la sian Ika tidak dapat penuh kasih sayang dr papanya...papanya pulak sure rindu giler kat Baby Ika, terutamanya Mama Ika...muehahaha. Takpe Fysal, aku paham....

Subscribe Latest Update via Email!!
AddThis Social Bookmark Button

2 comments

  • fysal  
    9:58 PM

    hehe..Sorilah hari tu x sempat nak buat special menu kat Korang Sekeluarga..BTW Thanks jugak kerana sudi menyinggah ke teratak yang serba kekurangan tu..Mudah-mudahan Doa Bro akan dimakbulkan Allah..Shukran wal JazaKallahuKhairan Kasiran

  • izali  
    10:15 PM

    ok tadahal...nanti leh jumpe lagi. cuma projek tu mungkin x jadi kat perak, nak survey area lain dgn kos lebih murah...bukan ape tanak tanggung risiko. play safe...hehe

Post a Comment

Kerja Kosong Terkini...