Kenangan SMKA Tok Jiring 1990 - 1994  





Ni la sekolah menengah aku start form 1 - 5. Sekolah aku nih kira antara sekolah terbaik la kat Terengganu. Ingat aku masa SPM 94, skolah aku antara 3 terbaik bersama dgn SM Sains Sultan Mahmud (SESMA) dan SM Sains Dungun. Takat MRSM tu korek idung je la...wargkaka.

BTW, bukan nak bangga sgt pon, tp yg penting aku nak ucap terima kasih byk kat para guru, ustaz, cikgu-cikgi yg mengajar aku jadi manusia sebenar. Jasa kalian tidakku lupakan....

Subscribe Latest Update via Email!!
AddThis Social Bookmark Button

2 comments

  • sementojian 2003-2007  
    1:42 AM

    salam...
    saya ingin menjemput saudara selaku senior saya berkongsi pengalaman di laman ini:
    http://smkatokjiring.com
    --->laman portal rasmi smkatj
    http://sementoji.net
    --->laman untuk bekas pelajar smkatj

  • ashiya mizuki  
    1:45 AM

    assalamualaikum..saye slh seorang student tok jiring. saje nk ucp thniah krn kelihatannye smkatj tlh brjaye ddk saudara jadik manusia yg beriman..tolong doakan sementojie yg semakin teruk kini kembali spt dahulu semule..

Post a Comment

Kerja Kosong Terkini...