Finally  

Faizatul Wafa' (lagi gambar di sini)

Finally, aku berjaya gak update blog. Ni pic anak aku yg ke 4 Faizatul Wafa yg dilahirkan di Pusat Bersalin Umra, Shah Alam pada 18 November 2009 dengan berat 2.7 kg sahaja. (3 bulan baru nak update...uhuhuu)

Wafa' ni maknanya 'orang yg menunaikan', maksudnya org yg menunaikan tanggjawab, menunaikan hutang. Pendek kata rajin la kot. Insya Allah...

Subscribe Latest Update via Email!!
AddThis Social Bookmark Button

12 comments

  • Restoran Nasi Ulam  
    11:51 AM

    semoge sihat same keluarga

  • Restoran Nasi Ulam  
    11:53 AM

    tengok muko anak demo teringat kawe maso demo tgh tido kat master bad room kat rumah MoRC.... bilo kito nak jupo same2 geng MoRC...

  • Mohd Noraswadi Mohamad  
    11:53 PM

    cmel..comel wafa...bila nok balik kg lagi ni wafa

  • Mr Lonely  
    12:21 AM

    nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

  • pu3dyana  
    2:07 AM

    baby wafa' .. hero di travian s1 .. wow nice~ beb .. ^^, kechik2 lagi dh jadik hero .. go wafa' gooo .. watchaaaaaaaaa~ .. >.<

    ps : there's no surprise more magical than the surprise of being loved .. so, live life n love life .. (=^.^=)v

    -zen-

  • Azman Md Safiee  
    2:14 PM

    Musafir Family Home Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548

  • Anonymous  
    11:39 AM

    I apologise, there is an offer to go on other way.

  • Anonymous  
    5:07 PM

    En Azli,

    Tahniah dapat baby baru yang penuh dengan ujian. Mungkin lagi bermakna buat maknya. Saya rasa en Azli should dedicate For The Rest of My Life song kpd wife En Azli..

    Agak-agaknya anak yang girl tak minat nasi ayam bahagian dada je kot. Abangnya yang boy mungkin sama macam ayahnye...hik2

    p/s: En Restoran Nasi Ulam, pastikan hidang ayam bahagian dada je tau jika en Azli order makan!

    ex-Master Bedroom VIP Club
    No.20, Jln SS3/41

  • Anonymous  
    8:39 AM

    Τα αναβολικά μας στεροειδές online κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να απαντήσει όλα τα ερωτήματα σχετικά με αναβολικά στεροειδή και για γρήγορη και εύκολη την αγορά όλα τα γνωστά αναβολικά στεροειδή. online shop μας έχει περάσει μερικά χρόνια μελέτη και την έρευνα αναβολικά στεροειδή. Έχουμε προσπαθήσει να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες από άλλες ιστοσελίδες, εταιρίες, ιδιώτες, τα βιβλία και την ελπίδα που καλύπτουν κάθε άγγελος των αναβολικών στεροειδών.
    αγοράσετε αναβολικά στεροειδή allanabolics.com

  • Anonymous  
    9:10 AM

    I apologise, but it not absolutely approaches me. Perhaps there are still variants?

  • Agus@ kayu jabon  
    12:00 PM

    mampir nich...
    menarik sekali blog anda dan saya menyukainya..
    salam....

  • Anonymous  
    6:38 AM

    geotorelxzp low interest loans
    credit card consolidation

Post a Comment

Kerja Kosong Terkini...