Test Update Blog  


Pantai Indah Seaview Resort


Gunung Ledang Resort

Lama betul tak update blog, takde benda nak merapu, dek kekalutan kepala otak aku nak memahami Article 16 (6) Perak Constitution, bleh ke Sultan Perak pecat MB?? Perlembagaan mana lak dia ada kuasa pecat MB? Macamana nak lantik MB baru jika MB lama masih belum dilucutkan jawatan atau meletak jawatan??

Nak lucut jawatan bukan melalui undi tidak percaya ke?? Nak undi tak percaya bukan kena ada sidang dun ke?? Belum lagi cerita pasal speaker...

Ish konfius aku nih....kalo lawan kata derhaka, tap sultan sendiri pun tak ikut perlembagaan ikut Fasal 16(6) tuh...

Errr...gambar takdo kono mengono dengan aku merapu nih. hehe

Subscribe Latest Update via Email!!
AddThis Social Bookmark Button

1 comments

Post a Comment

Kerja Kosong Terkini...