Merdeka! Merdeka! Kebabommm...  

Gambar Melawat Tugu Negara

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 50. Merdeka ke 50 lebih bermakna pada aku jika:

1. Merdeka dari bayar loan rumah (ada 22 tahun lagi..uhuhuu)
2. Merdeka dari bayar loan kereta (ada 2 tahun lagi)
3. Merdeka dari bayar hutang2 kad kredit (skit lagi...yess)
4. Merdeka dari bayar bil2 (selamanya....)
5. Merdeka dari bayar cukai2 (selamanya...)

Merdeka ke 50 juga lebih cun lagi jika:

1. Dapat tukar kereta baru
2. Dapat renovate rumah
3. Dapat buat lanskap cun
4. Dapat naik pangkat
5. Dapat naik gaji

Semua terpaksa ditangguhkan akibat saham ditutup bercampur2....ahaks. Tp yg best hutang JPA aku dah settle....yehahahaha

Subscribe Latest Update via Email!!
AddThis Social Bookmark Button

11 comments

  • iEn  
    2:18 AM

    Bunyi mercun masih kebabom lagik.. xsenang nak tido huhu.. slmt hari merdeka!

  • izali  
    2:25 AM

    awal ko komen dik...hehe

    x leh tido?? x merdeka lagi tuh....haha

  • faisal  
    3:29 AM

    nasib baik takde tambahan isteri baru kat list tu,heheee...:)

  • iEn  
    9:37 AM

    loading kat bawah tu lambat sgt.. tu pasal tag tang sini huhu..

  • izali  
    12:37 PM

    5sal,

    hehe....tunggu merdeka 100 tahun. wakakaka

    ien,

    x paham la...

  • H@iRiE  
    11:28 PM

    x MERDEKA la gamaknya.cet!

  • izali  
    10:17 PM

    hairie, negara dah merdeka tp kos makin naik, mcm tak merdeka lak. kuasa kapitalis masih menjajah...hehe

  • .::{ uMIe }::.  
    5:53 AM

    Huhuhu.. merdeka kah aku??!

  • Nailofar ~*  
    4:51 PM

    salam merdeka.
    sori lambat wish. xde on9 time tuh. keke...

  • izali  
    7:20 PM

    umie,

    mana ada kemerdekaan mutlak kat dunia nih...hehe

    nailofar,

    tqvm, x online gi mana time tuh?

  • Anonymous  
    8:43 PM

    [b]Altina S320 с камерой заднего вида + iGO8 EEU[/b]

    Лицензионная программа IGO 8 Украина в комплекте



    Дополнительные функции и возможности Altina S320:

    * Технология WAAS
    * Возможность просмотра изображений JPEG
    * Автоматическое включение камеры заднего вида при движении назад
    * Камера заднего вида в комплекте



    Полезно знать:

    Технология WAAS
    WAAS (Wide Area Augmentation System) — система, созданная для увеличение точности работы спутниковых навигационных приборов. Принцип действия системы основан на корректировке данных от спутника с помощью специальных поправок, которые
    вычисляются базовыми станциями, установленными в зоне обслуживания системы.

    [url=http://info.je1.ru/GPS_022.html]Подробнее...[/url]

Post a Comment

Kerja Kosong Terkini...